Voorjaarscursus HB’ers met Lef

Heeft jouw hoogbegaafde kind het lef om…
– anders te zijn? – fouten te maken? – om hulp te vragen? – naar zichzelf te kijken? – uitdagingen aan te gaan? – zijn kwaliteiten in te zetten? – door te zetten wanneer het moeilijk wordt? 

Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen, heb je lef nodig! Lef om uit je comfortzone te stappen, lef om te ontdekken wat je kwaliteiten zijn, lef om uit te vinden wat je nog moet leren.

Tijdens de training HB’ers met LEF! leert je hoogbegaafde kind zichzelf beter begrijpen door te ervaren en te doen. In een ontspannen sfeer gaat hij (of zij) actief aan de slag met binnen- en buitenactiviteiten, die bijdragen aan een completer en sterker zelfbeeld.

Via beeldende opdrachten, spelvormen en gesprekken krijgt je kind inzicht in wat hoogbegaafd zijn voor hem betekent. Je kind ontdekt hoe hij omgaat met uitdagingen en leert zijn kwaliteiten en valkuilen kennen. De training is ontwikkeld door Praktijk de Hand en het Talentenlab.
 

Informatieavond HB’ers met LEF

Wanneer? 13 maart 2019
Hoe laat? van 19:30 uur tot 21:00 uur
Waar? Praktijk de Hand Markt 86 – Etten Leur

Interesse?  Stuur ons dan hier een mail: hbersmetlef@praktijkdehand.nl

De training wordt gegeven vanaf half april tot begin juni op 4 woensdagmiddagen. Daarna volgt een eindgesprek op de praktijk. De trainers zijn Ralf van Oudheusden – Praktijk de Hand & Saskia Handstede – Praktijk de Hand.