Selecteer een pagina

Nieuwsbrief februari 2015 (3 maart workshop!)

Workshop: beeldende therapie

knop beeldend3 maart in Etten-Leur
Handen uit de mouwen!
Ieder mens is uniek, iedere handeling is uniek. Ieder materiaal vraagt van u wat anders, u reageert op ieder materiaal anders. In beeldende therapie werk je soms alleen, soms samen, soms werk je hard, soms juist verstilt in jezelf. Er zijn vele mogelijkheden en vormen.

Deze avond vertellen wij u over ons vak. U kijkt mee door onze bril naar beeldend werk en kunt vrijblijvend verschillende materialen en werkvormen ervaren. Het is een kennismaken met de mogelijkheden van deze vorm van therapie.
Nieuwsgierig? Welkom!

Uw persoonlijke verhaal zal uiteraard niet plenair besproken worden.
Tijd: 19.30 – 21.15 uur, vanaf 19.15 uur inloop.
Locatie: Lambertusstraat 13, Etten-Leur

Laatste Nieuws

Traumabehandeling-EMDR

EMDR- behandeling

EMDR-behandeling kan helpen om nare ervaringen of terugkerende angsten op te ruimen.
Het is een kortdurende behandeling geschikt voor alle leeftijden, zelfs voor zeer jonge kinderen. Wilt u meer weten, lees hier hier meer.

Nieuwe collega

Wij stellen graag onze nieuwe collega aan u voor: Sherida Heilbron. Zij is integratie kindertherapeut en heeft ruime ervaring met het werken met kinderen, jongeren en hun gezinssystemen. Haar specialisme is hoog sensitiviteit.

Specialistisch zorgaanbieder

Wij zijn erkend als specialistisch zorgaanbieder  voor de regio’s West-Brabant-West en West-Brabant-Oost. Kinderen- en jongeren met een bepaling of verlenings-beschikking afgegeven door een huisarts, kinderarts, (gezins)voogd of generalist kunnen bij ons terecht voor behandeling. De kosten worden dan door de gemeente vergoed.

Vernieuwde site

Nieuw jaar, nieuw jasje. De site heeft weer een make-over ondergaan, met een fris en hernieuwd uiterlijk als resultaat. Met dank aan
Kukelstaart Design.

De nieuwe data van de inloop spreekuren staan weer op de site. Heeft u een vraag; meld u dan aan en kom vrijblijvend op ons inloopspreekuur op een van onze locaties.

Agenda: 

3 maart 2015 om 19.15 uur
Gratis inloop avond in Etten-Leur.
In Therapeutisch Centrum LAMBERTUSHOF zetten de praktijken de deuren voor u open.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required
Relatie met de Praktijk
Regio