Nieuwsbrief oktober 2015

nieuwe collega

 

Maroesja Suèr is afgestudeerd als kinderpsycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Om zich verder te ontwikkelen heeft ze de vierjarige vervolgopleiding voor Integratieve Kindertherapie bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam gevolgd.

Maroesja is gespecialiseerd in het begeleiden van jonge kinderen en hun ouders. Door haar werkervaring binnen de wereld van doven en slechthorenden is ze bekend met de bijbehorende problematiek. Ze beheerst zowel het ‘Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG)’ als de ‘Nederlandse Gebarentaal (NGT)’.

Vergoedingen Kindertherapie 2016

Via onze beroepsvereniging het NVPA is bekend geworden dat de zorg-verzekeraars Achmea, ONVZ, Menzis en VGZ de vergoeding van kindertherapie in 2016 zullen voortzetten! Waarschijnlijk gaat verzekeraar CZ mee in deze trend.

Najaarstraining HB’ers met Lef gestart!

Vrijdag 2 oktober zijn we gestart met 2 nieuwe groepen.
Tijdens deze training krijgt je kind via beeldende opdrachten, spelvormen en gesprekken inzicht in wat hoogbegaafd zijn voor hem betekent. Je kind ontdekt hoe hij omgaat met uitdagingen en leert zijn kwaliteiten en valkuilen kennen.

Meer informatie en foto’s vind je op www.facebook.com/Hbersmetlef

We hebben een stagiaire

Ze stelt zichzelf aan u voor:

Mijn naam is Marjolein Netten. Ik ben muziektherapeut en studente aan de masteropleiding Pedagogiek in Tilburg. Sinds september 2015 loop ik stage bij Praktijk de Hand in Etten-Leur om werkervaring op te doen.

Het doel van mijn stage is verdieping te vinden in de pedagogische beroepspraktijk. Praktijk de Hand draagt hier absoluut z’n steentje aan bij. Door de vele soorten disciplines die hier aanwezig zijn leer ik meerdere facetten kennen die betrekking hebben op de pedagogische beroepspraktijk.

Ik vind Praktijk de Hand een bijzondere plek om me te ontwikkelen tot pedagoog.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required
Relatie met de Praktijk
Regio