Beste bezoeker,

Hieronder onze voorzorgsmaatregelen en instructies nogmaals op een rijtje. Helemaal onderaan vindt u ook de beslisboom wat te doen als mijn kind verkouden is. 

Voor alles geldt: we houden ons allemaal de richtlijnen van het RIVM en volgen de leidraad van onze beroepsverenigingen. U vindt de uitgebreide leidraad voor onze beroepsgroep hier.

Vriendelijke groet,

Team Praktijk

Verkouden? Thuisblijven!

Vooraf vragen we jullie naar gezondheid en verkoudheid. Bij verkoudheid en hoesten, maken we een online afspraak, niet live.

Blijk je toch verkouden?

  • ben je ouder dan 12 jaar dan sturen we je weer naar huis;
  • Jonger dan 12 jaar dn volgen we de beslisboom van Boink (zie onderaan de pagina)

Toilet

Ga thuis alvast naar het toilet. Bij ons zijn de toiletten in principe niet in gebruik. In geval van ‘nood’ tijdens de therapie, dan kunnen de kinderen uiteraard van het toilet gebruik maken. De therapeut zal na het toilet bezoek deze schoonmaken.

op tijd wekker

Kom op tijd!

Om in de gangen elkaar zo min mogelijk tegen te komen, heeft iedere therapeut eigen begin- en eindtijden (hele en halve uur, kwart voor of over). Kom enkele minuten voor aanvang en zorg dat u enkele minuten voor afronding er weer bent. De therapeut begeleid uw kind weer naar buiten.

Kom alleen!

De wachtkamer is niet in gebruik. Breng uw kind alleen (1 ouder) of laat het alleen komen. U kunt buiten wachten op onze 1,5 meter afstand bankjes, en uw kind wordt door de therapeut naar binnen gevraagd.

Schone handen

Was thuis goed je handen. Bij binnenkomst desinfecteer je je handen: bij de ingang staat een alcoholpompje. De therapeut doet alle deuren voor je open, zodat je zo min mogelijk aanraakt in de algemene ruimtes. De therapeut maakt na je bezoek de oppervlaktes en aangeraakte spullen schoon met Dettol.