VACATURE ERVAREN THERAPEUT

2 september 2015

Gezocht ervaren collega met passie voor zijn/haar vak.

Praktijk de Hand is een kleinschalige praktijk waar we met betrokkenheid, enthousiasme en kundigheid, klantgericht werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Het team bestaat uit diverse therapeuten met verschillende expertises en een orthopedagoog, met als hoofdlocatie Etten-Leur.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega therapeut die met passie vanuit zijn/haar vak ons team komt versterken. Beeldende- en integratieve therapie zijn al vertegenwoordigd, dus ben je van mening dat jouw vak bij ons aansluit, ons aanbod versterkt én ben je opgeleid op een erkende HBO opleiding? Schrijf dan. Vanwege de diversiteit aan aanmeldingen (qua problematiek, zwaarte en leeftijden) is ervaring wel een vereiste.

Binnen onze praktijk werk je zelfstandig, naast je collega’s, onder supervisie van de orthopedagoog. Je draait dus mee als volwaardig teamlid in een particuliere praktijk. Dat maakt dat werken binnen onze praktijk vraagt om zelfstandigheid, eigen initiatief, goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Een vleugje ondernemerschap helpt daarbij.

Het betreft een flexibel dienstverband.
Beschikbaarheid voor meerdere dagen is zeer gewenst.

Reactie:

Insturen naar vacature[at]praktijkdehand.nl voor 18 september 2015.

Sollicitatiegesprekken zullen maandag 28 september plaatsvinden in Etten-Leur.

Drs. Saskia Handstede

Team Praktijk de Hand

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required
Relatie met de Praktijk
Regio