Heeft jouw hoogbegaafde kind het lef om…

– anders te zijn? – fouten te maken? – om hulp te vragen – naar zichzelf te kijken? – uitdagingen aan te gaan? – zijn kwaliteiten in te zetten? – door te zetten wanneer het moeilijk wordt?

Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen, heb je lef nodig! Lef om uit je comfortzone te stappen, lef om te ontdekken wat je kwaliteiten zijn, lef om uit te vinden wat je nog moet leren.

Tijdens de training HB’ers met LEF! leert je hoogbegaafde kind zichzelf beter begrijpen door te ervaren en te doen. In een ontspannen sfeer gaat hij (of zij) actief aan de slag met binnen- en buitenactiviteiten, die bijdragen aan een completer en sterker zelfbeeld.

Via beeldende opdrachten, spelvormen en gesprekken krijgt je kind inzicht in wat hoogbegaafd zijn voor hem betekent. Je kind ontdekt hoe hij omgaat met uitdagingen en leert zijn kwaliteiten en valkuilen kennen. Kijk hier voor meer informatie.

De nieuwe trainingsdata 2017 van HB’ers met LEF zijn:

Informatie-avond: 23 maart 19:30 – 21:00 uur
Trainingsmiddagen: vrijdag 12 mei, vrijdag 19 mei, vrijdag 2 juni en vrijdag 16 juni
Evaluatiegesprekken ouders: 30 juni/7 juli

De training wordt gegeven door Ralf van Oudheusden – Praktijk de Hand & René Lous – Het Talentenlab. Belangstelling? Meldt u dan aan voor de informatieavond via de mail hettalentenlab@praktijkdehand.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required
Relatie met de Praktijk
Regio