Praktijk de Hand biedt hulp aan kinderen en jongeren vanaf 3 tot ongeveer 20 jaar, die sociaal, emotioneel of met hun gedrag zijn vastgelopen.

Zij komen omdat ze niet lekker in hun vel zitten, vaak boos en opstandig zijn of juist verdrietig, verlegen en teruggetrokken. Soms komen ze omdat ze iets vervelends hebben meegemaakt, veel nadenken, piekeren en bang zijn of lichamelijke klachten hebben zonder medische oorzaak. Anderen omdat ze net niet bij de groep passen en sociaal handiger willen worden. Of omdat ze hoogbegaafd zijn en daardoor worstelen met hun zelfbeeld en contacten. Sommigen hebben PDD-NOS, Asperger, Gilles de la Tourette of AD(H)D én hebben daar last van.

Wij werken zowel individueel als met kleine groepen, altijd met de inhoud op maat. Om bij uw vraag aan te sluiten werken we waar nodig nauw samen met school, kdv, psz, bso of sportclub en andere hulpverleners.

Praktijk de Hand is gespecialiseerd in:

Ons therapie en begeleidingsaanbod:

Psychomotorische therapie

Heeft je kind problemen en is het moeilijk om te praten? Zit het hoofd vol of is je kind snel gefrustreerd en boos. Misschien is psychomotorische therapie dan de oplossing?! Lees verder...